Liberty Parade 2012 official anthem - Radio Killer - Is it love out there


Sursa: http://www.libertyparade.com

Esti GATA pentru cel mai tare eveniment dance din Romania? Atunci nu iti programa nimic pe 28 IULIE!
Cea de-a 12 a editie a evenimentului LIBERTY PARADE, organizat de Radio 21, se va desfasura in data de 28 iulie, pe Liberty Parade Arena (plaja dintre Venus si Saturn)!
In acest an, Liberty Parade beneficiaza de un super imn compus si interpretat de RADIO KILLER!
Imnul Liberty Parade 2012, “Is It Love Out There“, lansat in matinalul Radio 21 de astazi, transmite feeling-ul care se regaseste in zecile de mii de inimi care bat la unison pe Liberty Parade Arena.
Despre “Is It Love Out There”, Paul Damixie si Lee Heart, cei doi membri Radio Killer, spun ca: “Este o piesa plina de energie, de vara, care transmite un vibe optimist si care ne reprezinta. Ne-am dorit foarte mult sa avem o contributie la imnul Liberty Parade, mai ales ca Paul participa in fiecare an la acest festival.”



LIBERTY PARADE este unul dintre cele mai indragite evenimente dance din Romania. Pentru ca isi doresc ca fanii Liberty Parade sa fie prezenti si in acest an alaturi de cei mai buni Dji pe Liberty Parade Arena, organizatorii au inceput deja pregatirile pentru 28 iulie 2012 si promit sa anunte cat mai curand toate detaliile legate de line-up evenimentului!
LIBERTY PARADE este cel mai mare eveniment dance din Romania. La editia din 2011, care s-a desfasurat pe 30 iulie pe plaja dintre Venus si Saturn, au fost prezenti peste 80000 de iubitori ai muzicii dance. Invitatul de main a fost DJ-ul de origine iraniana Sharam. Alaturi de el, pe scena au urcat Christian Green, Val LaVille, Liviu Hodor & DJ Andi , DJ Allen, DJ
Optick, Adrian Eftimie , Vika Jgulina si Raoul Russu. LIBERTY PARADE a demonstrat in 2011, in al 10-lea an de existenta, ca reprezinta cu adevarat un standard de performanta muzicala in zona electro, ce va fi greu de depasit.

Leave a Reply